Maalauksia ja lasiveistoksia

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin 15.9.2022 klo 17-19

Näyttely on avoinna: ti-pe 12-17, la-su 12-16

Ihmisenä kasvaminen vaatii aikaa, sinnikkyyttä ja kykyä itsereflektointiin. Elämä on väkevää, riemullista ja haurasta – minulle se tiivistyy hetkissä, joissa tavoittamme hetkellisesti sisällemme piiloutuvan salaperäisen ytimen. Arkiset havainnot ja meditoinnin avulla avautuneet mielenmaisemat ovat toimineet taideteosteni lähtökohtana.

BIO
Viivi Lehto (s. 1983) on helsinkiläinen taiteilija ja muotoilija, joka työskentelee laajasti luovalla alalla taiteesta brändäykseen. Lehdon taiteellisen työn pääpaino on lasitaiteessa ja maalauksessa. Hänen taiteensa edustaa usein kasvun, ajan ja fantasian teemoja. Lehdon moniaistisen prosessin keskeisimpiä elementtejä ovat käsillä tekeminen, musiikki ja leikki.

”Taiteilijana minua kiinnostavat leikkisyys, ainutkertainen tulkinta ja aistillisuus. Taiteen kautta haluan tarjota laadullisesti erityisiä kokemuksia, joita ilman koettu ympäristömme muuttuisi yksitoikkoiseksi prosessien toistamiseksi. Toivon, että teokseni auttavat pysähtymään elämän ainutkertaisuuden äärelle.”